Το Gogreecewebtv  δημιουργήθηκε με σκοπό να συμβάλλει στην  τουριστική, πολιτιστική και οικονομική αναβάθμιση - προώθηση και ενδυνάμωση περιοχών ( τουριστικών και μη ) ανά την Ελλάδα.
 
Εξειδικεύεται στην παραγωγή  ταξιδιωτικών ντοκιμαντέρ, βίντεο τουριστικής προβολής, ,video promotions επιχειρήσεων τουριστικού ενδιαφέροντος  και στην προβολή των video μέσω internet στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
 
Προορισμοί, δραστηριότητες, συνεντεύξεις, δυνατότητες διαμονής και παρουσιάσεις προϊόντων συνιστούν τους κεντρικούς θεματικούς άξονές του.
 
 Επίσης  με τη βοήθεια του τηλεοπτικού φακού καταγράφουμε ενδεχόμενους ταξιδιωτικούς προορισμούς ( και όχι μόνο ), ώστε  ο επισκέπτης πριν ακόμη τους επισκεφθεί να έχει μία ολοκληρωμένη και σαφή άποψη για το τι πρόκειται να συναντήσει (εικόνα προορισμού, οδικό δίκτυο, φυσικό τοπίο, χιλιομετρική απόσταση), πού θα μείνει (ξενοδοχεία, ξενώνες, φάρμες), πού θα φάει (εστιατόρια, ταβέρνες),  ποιές  δραστηριότητες αναπτύσσονται στην περιοχή (καγιάκ, ράφτινγκ, ορειβασία, ιππασία κ.α.), ποιους  χώρους αξίζει να επισκεφθεί(εκθετήρια, πολιτιστικές εκθέσεις), τί αξίζει να δοκιμάσει  (παραδοσιακά προιόντα κ.α.), πώς μπορεί να αξιοποιήσει το χρόνο του.

Παράλληλα οι συνεργασία με επαγγελματίες του χώρου, μας δίνει την δυνατότητα να επεκταθούμε και στον τομέα της επαγγελματικής φωτογράφισης.Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Αναλαμβάνουμε επίσης την ολοκληρωμένη παραγωγή βιντεοσκόπησης - κινηματογράφησης γάμου και βάπτισης προσφέροντας τις υπηρεσίες και γνώσεις που απαιτούνται με σκοπό το άρτιο και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

 

  Το Gogreecewebtv δημιουργήθηκε και απαρτίζεται από έμπειρους τεχνικούς ( εικονολήπτες, ηχολήπτες, διευθυντή  φωτογραφίας, σκηνοθέτη, μοντέρ,  χειριστές ) με πλούσιο βιογραφικό, εμπειρία και χρόνια απασχόληση στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, σε εκπομπές, ντοκιμαντέρ, εταιρικά βίντεο, video clips, διαφήμιση.

Στελεχώνετε από εξίσου έμπειρους δημοσιογράφους και παραγωγούς.
 
 Διαθέτουμε τον τεχνικό εξοπλισμό ώστε να εγγυηθούμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

Η κινηματογράφηση της κάθε περιοχής  είναι μοναδική για εμάς και  με σεβασμό πάντα, στις επιθυμίες, στις προσπάθειες, στην αγάπη του κάθε φορέα αλλά και της τοπικής κοινωνίας για τον τόπο, προσπαθούμε να βγάλουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, ώστε να βάλουμε και εμείς ένα λιθαράκι στην προβολή, προώθηση και ανάπτυξη.